sobota 29. listopadu 2014

Zklamání

Před čtrnácti dny jsem trávila prodloužený víkend u PC prohledáváním fotoarchivu a upravováním fotek.
Juknout se můžete TADY , TADY nebo TADY .
V pondělí večer odešla objednávka do 24print.cz a pak se týden nic nedělo.

Až další pondělí přišlo info, že zpracovanou zásilku předali poště jako balík do ruky.
V úterý odpoledne jsem se nevzdálila od mobilu, chodila jsem s ním i na WC ... a nic. Před 17. hodinou jsem volala na poštu. Balík pro mě neměli.
Ve středu odpoledne stejně jako v úterý jsem se od mobilu nevzdálila na více než tři metry. A zase nic. Po půl páté jsem opět volala na poštu (otevřeno mají do pěti). Ano, balíkář před chvílí dorazil a vysypal jim tam půl auta balíků. Prý nestíhá.
Když jsem naštvaná dorazila na poštu, rozčilovali se tam již dva stejně postižení zákazníci pošty. Další nadávali po telefonu druhé pracovnici.
Taky jsem si maličko zanadávala a odnesla si obálku s fotkama domů.
Doma okamžitě rozbalila ... a zpracování fotek mě nijak zvlášť nenadchlo. Třeba blbě vidím, počkám do zítra na denní světlo.
Jenže druhý den denní světlo odhalilo totéž. Fotky neskutečně tmavé. A část z nich místo světle modrá, tak odporně fialová. Lixouri i Mandrakia (viz příspěvek Výběr fotek) zcela nepoužitelné. Kupodivu nejlépe vyšlo nakouknutí průjezdem do luxusního hotelu v Choře Folegandros, i když při odesílání do 24print.cz mi jejich nahrávač hlásil špatnou kvalitu pro zvolený rozměr fotky.
Byla jsem naštvaná.
A do běla mě rozzuřil mail České pošty, že pokus o doručení balíku do ruky byl neúspěšný a mám si ho vyzvednout na poště. S Českou poštou končím, příště zvolím pro dodání PPL.

A pak přišla páteční mimořádná schůzka fotoklubu, kde se vybíraly fotky pro další ročník Mapového okruhu Nekázanka.
A mé velké zklamání.
V prvním kole výběru fotek žádná má fotka.
V druhém kole rovněž tak.
Třetí kolo se stejným výsledkem.
Stále ještě chyběly 2 fotky, a tak se konalo kolo čtvrté. Do něj se dostaly 4 mé fotky, ale bylo mi to nanic. Prošla jen jedna z nich. A paradoxně ta, která se mi zdá technicky nejhůře zvládnutá. Myslím mnou nejhůře zvládnutá, protože tu kupodivu 24print.cz neobarvil na fialovo.

Tady je


Z dálky nepůsobí špatně, ale pokud si na ní vezmou hodnotící členové ostatních fotoklubů brejle, skončím až někde na chvostu.
Nu což, není každý den posvícení.
Jen si tak přemýšlím, nakolik se na neúspěchu podepsal 24print.cz mizernou kvalitou tisku a do jaké míry to byl můj špatný výběr fotek. Byly tak trochu monotematické. A hlavně jich bylo moc. Pět. A přestože se kolegům z fotoklubu docela líbily, každý dal hlas nějaké jiné a to nakonec na výběr nestačilo :o(

Fotky - nejen mé - dneska nalepeny. Postarali se o to opět ti samí, jako vždycky.
Největší problém bylo vymyslet k fotkám název.
Já tu svoji nakonec nazvala "Agios Gerasimos". Tak se jmenuje ta kaplička.
Název "Velmi pozdní odpoledne" se mi nezdál, nějak se mi tam pořád cpal Faun ;o))

Žádné komentáře:

Okomentovat